fbpx
Naručite se

Zaštita okoliša

Odgovornost

Naručite se

Zaštita okoliša

Rad na zaštiti čovjekovog okoliša jedna je od dužnosti liječnika prema društvenoj zajednici.

Uvođenje ISO standarda 14001 tzv. Zelenog standarda, borba za ekološku održivost i ekološki aktivizam sastavni su dijelovi društvene odgovornosti. Standard ISO 14001 uveli smo kako bi normirali svoje postupke i procedure prema principima zaštite okoliša.

Osim preventivnih mjera na suzbijanju nastanka i širenja bolesti, postupanja s biomedicinskim otpadom, sprječavanje zagađivanja okoliša i primjeni postupaka kontrole i tretiranja kemijskih i bio materijala naše postupanje djeluje i na razini društvenog angažmana u području zaštite i unaprjeđenja prostora kao važnog segmenta okoliša u urbanoj zajednici.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više