fbpx
Search
Close this search box.

Jednostavno najbolji izbor za ortodontsku terapiju Vašeg djeteta: 10 razloga zašto roditelji biraju Polikliniku Apolonija

Ortodontska terapija za djecu zahtijeva pažljiv odabir pravog liječnika kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo i rezultati. Poliklinika Apolonija ističe se kao jedan od vodećih izbora za roditelje koji traže vrhunsku skrb za ortodontske potrebe svoje djece. Evo deset ključnih razloga zašto mnogi roditelji biraju Polikliniku Apolonija:

1. Dva specijalista ortodoncije i doktora znanosti

U Poliklinici Apolonija, djeca su pod nadzorom ne jednog, već dva nagrađivana specijalista ortodoncije, dr.sc. Tomislav Lauca i dr. sc. Ivane Rupić. Ova dvostruka ekspertiza osigurava da se svaki aspekt terapije pažljivo razmotri i da pružimo najbolju moguću skrb za zdravlje i estetiku djetetovog osmijeha.

2. Širok spektar ortodontskih aparata

Svako dijete je jedinstveno, stoga u Poliklinici Apolonija nudimo širok spektar ortodontskih aparata prilagođenih individualnim potrebama svakog djeteta. Bez obzira radi li se o tradicionalnim bravicama, prozirnim bravicama ili prozirnim ortodontskim udlagama, u klinici osiguravamo najprikladnije i najučinkovitije rješenje za svakog pacijenta.

3. Precizna dijagnostika i plan terapije

U Poliklinici Apolonija koristimo najnapredniju tehnologiju za preciznu dijagnostiku i 3D planiranje terapije. Na taj način možemo predvidjeti i isplanirati svaki pomak zuba unaprijed te prilagoditi terapiju specifičnim potrebama djeteta, osiguravajući optimalne rezultate i minimalne nelagode tijekom procesa liječenja.

4. Položaj u centru grada i blizina srednjih škola

Poliklinika Apolonija nalazi se u samom centru grada u blizini Cvjetnog trga, što olakšava roditeljima organizaciju dolazaka na termine ortodontske terapije, posebno ako su njihova djeca u srednjim školama u blizini. Često tinejdžeri dolaze na ortodontske kontrole sami, a ova praktična lokacija čini posjete klinici jednostavnijima i manje stresnima za obitelji.

5. E-dnevnik ortodontske terapije

Transparentnost je ključna u procesu liječenja djece, a E-dnevnik ortodontske terapije omogućava roditeljima uvid u napredak i plan terapije svoje djece. Ovaj digitalni alat olakšava komunikaciju između roditelja i ortodonta, a funkcionira tako da nakon svake ortodontske kontrole djeteta roditelji zaprimaju putem sms-a link na kojem mogu pratiti ishod kontrole, tijek ortodontske terapije te pregledati upute ortodonta. Na taj način cijelokupan proces terapije je ugodan i učinkovit.

6. Naglasak na retencijskoj fazi i održavanju rezultata

Terapija ne završava s uklanjanjem ortodontskog aparata i briga o zdravlju osmijeha ne prestaje tamo. u Poliklinici Apolonija stavljamo poseban naglasak na retencijsku fazu terapije i održavanje postignutih rezultata kako bi se osigurao dugoročan rezultat bez vraćanja zuba na prethodni položaj. 

7. Korištenje napredne digitalne tehnologije

Napredna digitalna tehnologija igra ključnu ulogu u dijagnostici i planiranju terapije u Poliklinici Apolonija, a s ponosom nosimo i certifikat digitalne poliklinike. Ovo moderno tehnološko rješenje ne samo da pomaže u postizanju preciznih rezultata, već također pruža pacijentima i roditeljima ugodnije iskustvo tijekom cijelog procesa liječenja. 

8. Ugodno iskustvo svake posjete

Atmosfera u Poliklinici Apolonija osmišljena je kako bi svaka posjeta vašeg djeteta bila ugodna i opuštajuća. Profesionalni i ljubazni tim čini sve što je u njihovoj moći kako bi se osiguralo da se djeca osjećaju sigurno i udobno tijekom svakog posjeta.

9. Mogućnost obročne gotovinske otplate ili kartičnog plaćanja do 12 rata beskamatno

U poliklinici razumijemo da ortodontska terapija može biti financijski izazovna za neke obitelji. Stoga nudimo fleksibilne mogućnosti plaćanja, uključujući obročnu gotovinsku otplatu ili kartično plaćanje do 12 rata beskamatno, olakšavajući pristup vrhunskoj skrbi.

10. Preventivne ortodontske terapije od najranije dobi

Rana intervencija ključna je za održavanje zdravlja osmijeha djeteta, stoga u Poliklinici Apolonija osiguravamo preventivne ortodontske terapije od najranije dobi. Moguće je, detaljnim pregledom i dijagnostikom, rano otkrivanje i korekcija potencijalnih problema, čime se osigurava zdrav i lijep osmijeh za budućnost.

Kada je u pitanju ortodontska terapija za djecu, Poliklinika Apolonija ističe se kao vrhunski izbor za roditelje koji traže najbolju skrb za svoju djecu.

Rezervirajte vaš termin danas:

tel: 01/ 4883-800

Whatsapp: 091/ 4883-800

e-mail: info@apolonija.hr

Podijeli ovu objavu

Srodne objave:

Zašto je lijepo biti medicinska sestra?

Ana Štefinovec, bacc. med. tech. naša je glavna medicinska sestra poliklinike, a kroz nekoliko pitanja koja smo joj postavili, dala nam je do znanja zašto voli svoj posao i zašto je lijepo biti medicinska sestra. Što te potaknulo da se odlučiš za karijeru u ovoj struci i postaneš medicinska sestra?

Brinemo li više o ispravnosti svog vozila ili o vlastitom oralnom zdravlju?

Da nas svaki dan ošamari neka statistika, već smo se navikli, ali zadnja službena statistika je zabrinjavajuća. Hrvatska se nalazi među prvima u Europi po lošoj praksi održavanja oralne higijene, posebno po neredovitom pranju zubi. Statistike pokazuju da 12-godišnjaci u prosjeku imaju četiri zuba koji su zahvaćeni karijesom, a 80

Naručite se