fbpx
Search
Close this search box.

Dentalni makeover

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija dizajn osmijeha radimo prije početka protetskih radova (npr. krunice, ljuskice), estetskih korekcija desni ili ortodontske terapije. Analizira se boja, oblik, dimenzije zuba, njihovi međusobni odnosi i omjeri, linija osmijeha, linija zubnih bridova, linija sluznice te još nekoliko važnih parametara.

Prema stanju zuba izabere se kombinacija metoda i tehnika koje su najprimjerenije za pacijenta. Ako je potrebno predlaže se ortodontska priprema kako bi zubi pravilno stajali prije krunica ili ljuskica. Invisalign sustav nevidljivih ortodontskih aparatića omogućuje u potpunosti individualizirani osmijeh za svakog pacijenta.

Promjena izgleda zuba može se napraviti samo na prednjim zubima ili na cijelom osmijehu. Izrada zuba bazira se na uspostavljanju linije osmijeha, usuglašavanju dimenzija zuba prema pravilima zlatnog reza, odabiru prirodnih boja i uspostavi poboljšane mimike osmijeha.

Dentalni makeover u Stomatološkoj poliklinici Apolonija kod mnogobrojnih pacijenata donio je mnogo sreće, zadovoljstva i samopouzdanja što nam naši pacijenti vraćaju velikim osmijehom kakav prije nisu imali.

Podijeli ovu objavu

Srodne objave:

Zašto je lijepo biti medicinska sestra?

Ana Štefinovec, bacc. med. tech. naša je glavna medicinska sestra poliklinike, a kroz nekoliko pitanja koja smo joj postavili, dala nam je do znanja zašto voli svoj posao i zašto je lijepo biti medicinska sestra. Što te potaknulo da se odlučiš za karijeru u ovoj struci i postaneš medicinska sestra?

Brinemo li više o ispravnosti svog vozila ili o vlastitom oralnom zdravlju?

Da nas svaki dan ošamari neka statistika, već smo se navikli, ali zadnja službena statistika je zabrinjavajuća. Hrvatska se nalazi među prvima u Europi po lošoj praksi održavanja oralne higijene, posebno po neredovitom pranju zubi. Statistike pokazuju da 12-godišnjaci u prosjeku imaju četiri zuba koji su zahvaćeni karijesom, a 80

Naručite se