fbpx

Dentalni makeover

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija dizajn osmijeha radimo prije početka protetskih radova (npr. krunice, ljuskice), estetskih korekcija desni ili ortodontske terapije. Analizira se boja, oblik, dimenzije zuba, njihovi međusobni odnosi i omjeri, linija osmijeha, linija zubnih bridova, linija sluznice te još nekoliko važnih parametara.

Prema stanju zuba izabere se kombinacija metoda i tehnika koje su najprimjerenije za pacijenta. Ako je potrebno predlaže se ortodontska priprema kako bi zubi pravilno stajali prije krunica ili ljuskica. Invisalign sustav nevidljivih ortodontskih aparatića omogućuje u potpunosti individualizirani osmijeh za svakog pacijenta.

Promjena izgleda zuba može se napraviti samo na prednjim zubima ili na cijelom osmijehu. Izrada zuba bazira se na uspostavljanju linije osmijeha, usuglašavanju dimenzija zuba prema pravilima zlatnog reza, odabiru prirodnih boja i uspostavi poboljšane mimike osmijeha.

Dentalni makeover u Stomatološkoj poliklinici Apolonija kod mnogobrojnih pacijenata donio je mnogo sreće, zadovoljstva i samopouzdanja što nam naši pacijenti vraćaju velikim osmijehom kakav prije nisu imali.

Podijeli ovu objavu

Srodne objave:

Strah od stomatologa: kako ga se riješiti?

Stomatolog je osoba koja Vam ne želi nauditi, već ponuditi pomoć i omogućiti Vam da upravo tom strahu pokažete zube u obliku osmijeha. Ako Vas ipak nismo uvjerili u to da se stomatologa ne trebate bojati, pročitajte ostatak bloga.

Zašto posjetiti stomatologa prije godišnjeg odmora?

Stiglo je vrijeme za dugo očekivani ljetni godišnji odmor. Ako ste već spremili svoje putne torbe, opskrbili se kremama za sunčanje, kupaćim kostimima, platnenim šeširom, sunčanim naočalama i svim ostalim rekvizitima za plažu, vjerojatno ste zaboravili na nešto mrvicu važnije – a to je pregled kod stomatologa.

Naručite se