fbpx
Naručite se

3D CBCT dijagnostika

Tehnologije

Naručite se

3D CBCT

3D CBCT dijagnostika najrevolucionarnija je promjena koja se dogodila u dentalnoj medicini.

Za razliku od ostalih medicinskih grana koje su koristile 3D CT uređaje, zbog velikog zračenja to nije bilo prihvatljivo u stomatologiji. Danas, konstruiranjem novih CBCT strojeva 3D slika koristi se u stomatologiji i višestruko poboljšava dijagnostiku i stomatološke zahvate. To nam osigurava potpuno točnu dijagnostiku pacijentovog stanja, precizno predviđanje rezultata zahvata i odabir najbolje metode liječenja.

Doc.dr.sc. Tomislav Lauc uveo je 3D CBCT dijagnostiku u Hrvatsku i vodeći je stručnjak u njezinoj primjeni i tumačenju rezultata. Primjena 3D snimaka uvelike je promijenila i povećala uspješnost liječenja i točnost utvrđivanja stanja zuba i čeljusti u svim granama dentalne medicine.

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više