fbpx
Naručite se
3D Cover

3D dijagnostika

3D dijagnostika

Naručite se

3D zubni dijagnostički centar

Većina pogrešaka ili neadekvatnog liječenja nastaje kao posljedica nedostatne ili krivo postavljene dijagnoze.

Većina zuba kao i okolnih struktura nisu vidljivi golim okom. Radi se o vrlo malim prostorima koji uslijed komunikacije s usnom šupljinom budu izloženi bakterijskoj upali. Zahvaljujući trodimenzionalnoj dijagnostici najmanji dijelovi postaju vidljivi, a svaka patološka pojava ne može ostati neprimijećena.

Visoko sofisticirana 3D dijagnostika u dentalnoj medicini novijeg je datuma i napravila je revolucionaran pomak. Ona je omogućila dentalnoj medicini 21. stoljeća da bude bazirana na točnoj procjeni uzroka i stanja bolesti te liječenju temeljenom na znanstvenim dokazima. Vodeće stomatološke znanstvene i stručne udruge daju jasne preporuke o potrebi provođenja najbolje moguće dijagnostike, a protokoli za mnoge postupke u stomatologiji smatraju se pogrešnim načinom liječenja ako nije provedena najbolja moguća dijagnostika.

Stomatološka poliklinika Apolonija prva je ustanova u Hrvatskoj koja je u svoju praksu uvela 3D CBCT dijagnostiku i kao članica LDMI Group s tvrtkom Zubni rendgen dr. Lauc iz Zagreba, Osijeka, Varaždina i Splita postala je vodeći radiološki dijagnostički centar.

Docent Lauc redovno drži predavanja i praktične edukacije za kolege liječnike na fakultetima i međunarodnim skupovima, kako bi i njihovi pacijenti uživali blagodati trodimenzionalne dijagnostike. Također, voditelj je kolegija "3D dijagnostika u dentalnoj medicini" u sklopu Specijalističkog implantološkog studija pri Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za studente dodiplomske nastave u sklopu kolegija Oralna kirurgija održava predavanje pod nazivom 3D dijagnostika u oralnoj kirurgiji. Na filozofskom fakultetu u sklopu predmeta Dentalna antropologija predaje različite antropološke načine 3D analiza lica.

U Stomatološku polikliniku Apolonija iz svih dijelova Hrvatske dnevno stižu brojne trodimenzionale snimke pacijenata, a mailom stiže isto toliko upita kolega liječnika s molbom za pomoć s očitanjem, procjenom i pravilnom dijagnozom kliničkog stanja pojedinog pacijenta.

Svakodnevna pomoć svim kolegama i pacijentima kojima smo uvijek na raspolaganju dio je naših zadaća koje su naše misija i vizija stavile pred nas.

"Naši kolege su naša braća. Naša je obveza da svoj život podredimo koristi bolesnika. Svoje zvanje obavljamo savjesno i dostojanstveno, a briga za zdravlje svakog pacijenta je najvažnija. Svoj život smo stavili u službu humanosti danom kada smo odabrali biti ono što jesmo, članovi liječničke profesije."

Hipokrat, 460.-380. pr.Kr

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više