fbpx
Search
Close this search box.

Ljepši osmijeh

Poklonite si najljepši osmijeh

Kako možemo uljepšati osmijeh?

Estetski kriteriji u stomatologiji mijenjali su se u skladu s novim tehnologijama koje nam danas omogućuju da ljepotu osmijeha i njegovo zdravlje smatramo podjednako važnim ciljevima. Zašto onda ne biste imali ne samo zdrav, nego i lijep osmijeh?

Saznaj više »
prekrasan-osmijeh-djevojke-prije-i-poslije-izbjeljivanja

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi jedan je od najjednostavnijih, najbržih i najučinkovitijih načina kako osvježiti i pomladiti osmijeh. Nije neobično, stoga, što danas spada među najtraženije stomatološke usluge.

Saznaj više »
invisalign-i-fiksni-aparatic-usporedba

Invisalign kozmetički tretman

Invisalign kozmetički tretman u poliklinici Apolonija omogućuje da na jednostavan i brz način riješite sve ortodontske nepravilnosti. Uz to, nitko osim Vas i ortodonta neće znati da nosite aparatić.

Saznaj više »
kreamicke-ljuskice-na-zubima-mlade-zenske-osobe

Keramičke ljuskice za zube

Keramičke ljuskice za zube najbrži su način korekcije zubi kojom postižemo značajnu i trajnu promjenu osmijeha. Nije stoga neobično da se hollywoodski osmijesi najčešće kreiraju upravo korištenjem keramičkih ljuskica za zube.

Saznaj više »
centar-bezmetalne-krunice-na-svijetlo-plavoj-pozadini

Bezmetalne krunice za zube

Jedan od najčešćih načina uljepšavanja osmijeha jest i upotreba bezmetalne zubne keramike. To je stoga što se bezmetalne, potpuno keramičke zubne krunice izrađuju od materijala koje najvjernije imitiraju prirodnu ljepotu zuba.

Saznaj više »
3D-ilustracija-cementiranja-estetskog-ispuna

Bijele plombe

Danas još uvijek postoje brojne stomatološke ordinacije koje koriste amalgamske ili “crne” plombe. One su nekoć bile vrlo raširene. Zbog toga mnoge osobe i danas imaju “crne” zube, a u slučaju amalgamskih plombi na prednjim zubima, i sivkast ton osmijeha. Ovaj estetski problem danas je vrlo lako riješiti zamjenom starih, crnih plombi suvremenim, bijelim plombama.

Saznaj više »