fbpx
Search
Close this search box.

Nera Nikolić: “Često sam dobivala komplimente na račun fiksnog aparatića”

“‘…kako zračiš, tako privlačiš’’, a osmijeh je tu glavni adut kod mnogih,” otkrila nam je poznata hrvatska influencerica i Miss Earth iz 2019. godine Nera Nikolić. Osim što je poznata Instagram ličnost s preko 89 tisuća pratitelja, Nera je također i uspješna poslovna osoba u digitalnom marketingu. Kako je u njenoj karijeri kvalitetan i lijep osmijeh neophodan, Nera se odlučila na terapiju fiksnim ortodontskim aparatićem upravo kod nas, te je nakon pregleda odlučila kratko porazgovarati s nama i podijeliti svoje iskustvo u poliklinici Apolonija.

Zašto si se odlučila baš za fiksni aparatić?

Odlučila sam se za fiksni aparatić jer sam htjela da mi se zubi napokon poslože baš onako kako sam htjela.

Što misliš o utjecaju fiksnog aparatića na izgled?

Najiskrenije na moj izgled fiksni aparatić uopće nije utjecao. Štoviše, dobila sam česte komplimente na račun fiksnog aparatića.

Kakva imaš iskustva s nošenjem aparatića?

Nakon godine dana nošenja fiksnog aparatića vidim ogromnu razliku te su zubi napokon posloženi onako kako sam oduvijek htjela. Aparatić je najbolja stvar na koju sam se mogla odlučiti, iako sam se dugo predomišljala, ali nakon posjeta Apoloniji odluka je pala.

Što bi poručila ljudima koji se dvoume ugraditi fiksni aparatić?

Ukoliko imate bilo kakav estetski ili zdravstveni problem, nemojte se dvoumiti, nego odmah posjetite polikliniku Apoloniju i zajedničkim snagama odlučite koliko vam je potreban.

Bojiš li se zubara?

Ne bojim se zubara, nikad nisam imala neke veće probleme te sam stoga uvijek rado dolazila kod zubara.

Što bi poručila ljudima koji se boje zubara?

Ljudima koji se boje zubara poručila bih sljedeće: Dobro perite zubiće i redovito dolazite na preglede – garantiram vam da se nećete više bojati zubara jer će uvijek sve biti u redu.

Zašto si se odlučila baš za polikliniku Apolonija?

Prijateljica mi je preporučila polikliniku Apolonija jer je ona već imala aparatić kod njih tako da su mi oni bili prvi izbor.

Što po tebi našu polikliniku čini drugačijom od ostalih?

Ono što Apoloniju čini drugačijom od ostalih je to što je osoblje stručno, profesionalno i pristup prema pacijentima je divan. Svima bih preporučila polikliniku Apolonija.

Koji su tvoji kriteriji za biranje stomatologa?

Najbitnije mi je da je stomatolog stručan u svom poslu, ali i da ima odlične recenzije što se tiče ljudskosti. U Apoloniji su svi kao jedna velika obitelj te mi je to predivno.

Što za tebe znači stručnost kod stomatologa?

Stručnost stomatologa za mene je ponajprije da osoba može obaviti bilo kakav pregled ili zahvat, a da se pacijent ne boji te da ga ništa ne boli.

Kakvo je tvoje iskustvo kod naših doktora (kod kojih si bila na pregledima i zahvatima)?

Svi doktori u poliklinici Apolonija kod kojih sam dosad bila bili su stvarno izuzetni i pravi profesionalci. Imala sam osjećaj kao da smo obitelj s obzirom na njihovu brigu o tome boli li me nešto, zateže, bode,…

Čime si posebno oduševljena u našoj poliklinici?

Posebno sam oduševljena prijateljskim, a ujedno i profesionalnim pristupom svih radnika. Uvijek se lako dogovorimo za termine te su svi ljubazni.

Opiši nam svoje iskustvo u poliklinici Apolonija u tri riječi.

Profesionalno, vrhunski i prijateljski.

Gdje se rodila ljubav prema marketingu?

Ljubav prema marketingu rodila se još u osnovnoj školi kad sam pisala razne pjesmice i osmišljavala slogane. Danas se sve digitaliziralo što se meni još više sviđa te je ljubav prema marketingu sve jača i jača.

Što po tebi čini uspješnu, poslovnu osobu?

Osoba koja je ambiciozna sigurno će biti uspješna i poslovna. Ukoliko stvarno nešto želimo u životu, do toga ćemo i doći.

Koji je najbolji dio tvog posla?

Najbolji dio mog posla je fleksibilnost i putovanja. Volim raditi od kuće i s mjesta na kojima imam najviše inspiracije tako da pisanje raznih blogova, izrada vizuala i raznih rasporeda najbolje mi ide kad sam negdje izvan ureda. Također često imamo razna snimanja izvan Zagreba i Hrvatske, a s obzirom na to da su mi putovanja najveća strast, obožavam svoj posao.

Kakav je osjećaj biti Miss Hrvatske?

Osjećaj je bio fantastičan. Nisam očekivala pobjedu, ali duboko u sebi sam se nadala istoj i kad su proglasili moje ime. Jedina osoba koja je bila sretnija od mene bila je moja mama. Najdraži dio mi je bio odlazak na svjetski izbor na Filipine gdje smo mjesec dana obilazili bolnice, vrtiće, sadili drveće, ali i uživali, kupali se i upoznavali s novim kulturama i djevojkama iz cijelog svijeta. Svakako jedno od najboljih iskustva u mom životu.

Koji su tvoji kriteriji za titulu “misice”?

Jedna misica mora ponajprije biti lijepa iznutra, a zatim dolazi vanjski izgled. S obzirom na to da sam već par puta bila u žiriju na raznim izborima za Miss, uvijek tražim organizatora da upoznam djevojke i prije samog izlaska na pozornicu. Ukoliko osoba ima ono nešto, zrači toplinom i pozitivnom energijom, čak ne mora biti ni najljepša fizički ukoliko mene osvoji njena karizma. Nadalje, uvijek gledam osmijeh prije svega drugog, tako da kod mene uvijek prolaze djevojke koje su posebne i moram vam priznati da je do sad uvijek moja favoritkinja pobijedila i odnijela titulu Misice.

Zašto je osmijeh važan za takva natjecanja?

Osmijeh otvara sva vrata pa tako i ona na natjecanjima ljepote. Kao što sam već rekla, uvijek kod svih gledam osmijeh te se vodim onim ,,kako zračiš, tako privlačiš”, a osmijeh je tu glavni adut kod mnogih.

Podijeli ovu objavu

Srodne objave:

Kako odabrati vrstu bravica za fiksni aparatić?

Ako ste učinili svoj prvi korak k ortodontskoj terapiji i ustanovili da biste trebali reagirati na anomaliju, sljedeće što trebate učiniti je odabrati vrstu bravica za fiksni aparatić. U ovom ćemo se blogu osvrnuti na fiksne mobilne aparatiće, odnosno na dijelove koji ponajviše utječu na funkcionalnost, ali su i najvažniji kada u obzir uzmemo i estetiku. Riječ je o bravicama – dijelu koji prvi primijetite na zubima osobe s fiksnim aparatićem. 

Naručite se