fbpx

Dizajn vlastite sreće uz manji zahvat ili potpuni makeover

Lijep osmijeh oduvijek je bio važan faktor privlačnosti jer pridonosi ukupnoj estetici lica. U današnje doba je lakše nego ikad njegovati zube, no oni tijekom godina mogu izgubiti na kvaliteti zbog raznih faktora. Ipak, to nije razlog za zabrinutost jer uz naprednu tehnologiju, kakva se koristi u poliklinici za stomatološku dijagnostiku, ortodonciju i protetiku Apolonija, svatko može dizajnirati osmijeh kakav želi.

U Apoloniji se, objašnjava izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent. specijalist ortodoncije, svakom pacijentu pristupa individualno te stručnjaci za njega pronalaze najbolje cjelovite usluge.

– Od najsloženijih kirurških zahvata do visoko estetskih tretmana, naši pacijenti sve svoje stomatološke probleme mogu trajno riješiti i nakon naših terapija prestati misliti o svojim zubima te uživati u svom novom osmijehu- kaže dr. Lauc te dodaje da Apoloniju od konkurentskih poliklinika izdvaja i suradnja s timom inozemnih i domaćih vrhunskih stomatologa.

Poliklinika Apolonija svojim pacijentima nudi razne stomatološke usluge, a sastavni dio planiranja prije izrade gotovo svih estetskih zahvata jest metoda Digital Smile Designa.

Bez obzira na to je li riječ o manjim zahvatima ili potpunom makeoveru osmijeha, ističe Lauc, moraju biti zadovoljena dva uvjeta:

Prvi je očuvanje osnovnih principa estetike, sklada i prirodnosti, a druga je vizualizacija budućeg izgleda i pacijentovo sudjelovanje u kreiranju njegovog najljepšeg osmijeha.

Apolonija svojim pacijentima osigurava vrhunsku uslugu s najnovijim tehnološkim sustavima poput CAD/CAM tehnologije te je prva u Hrvatskoj u svoju praksu uvela 3D CBCT dijagnostiku zubi.

– Ključ svake uspješne terapije je najsavršenija dijagnostika. Već na prvom pregledu pacijentu se uzimaju digitalne i trodimenzionalne neradiološke snimke. Uveli smo i skeniranje lica i pomoću najboljih dentalnih softvera naši informatički stručnjaci stvaraju digitalni ideal – od simulacija lica iz različitih kutova do izbora oblika i boja zuba koji se najljepše uklapaju uz oči, lice, osmijeh i dinamiku i mimiku pacijenta – opisuje Lauc.

Ako ste izgubili sve zube, ne trebate očajavati. Poliklinika Apolonija koristi najsloženiji navigacijski sustav za implantate pomoću kojeg se pacijentu postavljaju dentalni implantati na idealnoj poziciji za konačni rad. Kompjutorski vođena dentalna implantologija omogućuje preciznu ugradnju implantata u realnom vremenu i u odnosu na bliske anatomske strukture. Tako možete biti sigurni da će konačan rezultat biti predivan novi osmijeh na koji ćete biti ponosni!

Objavljeno na Gloria.hr

Podijeli ovu objavu

Srodne objave:

Zašto posjetiti stomatologa prije godišnjeg odmora?

Stiglo je vrijeme za dugo očekivani ljetni godišnji odmor. Ako ste već spremili svoje putne torbe, opskrbili se kremama za sunčanje, kupaćim kostimima, platnenim šeširom, sunčanim naočalama i svim ostalim rekvizitima za plažu, vjerojatno ste zaboravili na nešto mrvicu važnije – a to je pregled kod stomatologa.

Analiza osmijeha

Usta su dominantno obilježje lica i uz oči prva točka kontakta u komunikaciji s ljudima. Kozmetička stomatologija može uljepšati Vaš osmijeh, pri čemu ćete izgledati i osjećati se bolje.

Naručite se