fbpx
Specijalist ortodoncije, voditeljica dječje ortodoncije i 3D dijagnostike Ivana Rupić dr. med. dent., spec. ortodoncije

Ivana Rupić, dr. med. dent., spec. ortodoncije

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom “Učinak lasera na kvalitetu cijeljenja oralnokirurških rana” i od 2013. godine radi u Stomatološkoj poliklinici Apolonija. Stručna izvrsnost i marljivost prepoznata je tijekom studija pa je nagrađena Rektorovom nagradom. Topla i pristupačna te nježna u radu s pacijentima. Posebno pažljiva u radu s djecom te brzo stječe povjerenje malih pacijenata.

Educirala se u Beču (Austrija), Varšavi (Poljska), Sarajevu (BiH), Tucsonu (USA), usavršava se u području kraniofacijalnog rasta i razvoja te liječenja ortodontskih anomalija. Pri kraju je izrade doktorske disertacije iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču, Splitu i Edinburgu. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima. Velika nam je snaga u dijagnostici, vođenju i terapiji ortodontskih pacijenata. Organizirana i marljiva, predana je poslu i odgovorna.

Njezino područje rada su: radiološka dijagnostika, ortodoncija za djecu i odrasle, dječja i preventivna stomatologija, restaurativna stomatologija, upotreba lasera u stomatologiji, kefalometrijska i 3D dijagnostika, stomatološka fotografija.

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više