fbpx
Zamjenica ravnatelja Poliklinike i voditeljica financija Marina Đurović mag.oec

Marina Đurović, mag.oec, zamjenica ravnatelja Poliklinike i voditeljica financija

Zamjenica ravnatelja poliklinike. Magistra ekonomije je iz područja računovodstva i revizije te nosi i titulu ovlaštenog računovođe. Trenutno je pred doktoratom iz poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Voditeljica je svih nemedicinskih postupaka i procedura, licencirana za interno provođenje i pripremu ISO standardizacije, vrhunska je financijska i računovodstvena stručnjakinja te prima pohvale o pravnom i financijskom uređenju sustava i od mjerodavnih državnih tijela.

Ona je naš SOS poziv, velika pomoć, podrška i vodilja u svakodnevnom radu. Marljiva, mirna, organizirana i izuzetno odgovorna, stup je poliklinike koji svojim iskustvom i predanošću donosi stabilnost. Velika je motivacija i vodilja svim zaposlenicima poliklinike.

Područje njezinog rada su: upravljanje sustavom, računovodstvo, revizija i nadzor, kontrola i upravljanje uredom poliklinike.

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više