fbpx
Pomoćnica ravnatelja za kvalitetu i glavna sestra Poliklinike Ana Rajić dentalni tehničar

Ana Rajić, dentalni tehničar, pomoćnica ravnatelja za kvalitetu i glavna sestra Poliklinike

Završila Školu za zubne tehničare u Osijeku. Iskustvo stječe u radu u zubotehničkim laboratorijima, a od 2007. dio je tima Stomatološke poliklinike Apolonija. S vremenom preuzima sve više odgovornosti i opsega posla kojeg s posebnom brigom i pedantnošću obavlja.

Krasi ju marljivost, odgovornost i skrb za pacijente. Toplinu i veselje kojom zrači prenosi na sve oko sebe. Uvijek vedra i ljubazna, ugodna i susretljiva osoba, koja s nevjerojatnom lakoćom obavlja svakodnevne poslove i u koju se uvijek možemo pouzdati. Osim što je profesionalna i predana poslu, Ana je pravi oslonac i podrška pacijentima te je uvijek na raspolaganju za pitanja i pojašnjenja. Odlikuju ju izuzetne radne navike.

Njezino područje rada su: vođenje odjela narudžbe pacijenata i brige o njihovom zadovoljstvu, kontrola standarda kvalitete, protetska i implantološka zubna tehnika, koordinacija s dentalnim laboratorijima, instrumentacija, asistiranje, ortodontska priprema i retencija.

Ana Rajić, dentalni tehničar

Pomoćnica ravnatelja za kvalitetu i glavna sestra Poliklinike

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više