fbpx
Naručite se
Ravnatelj Stomatološke poliklinike Apolonija doc.dr.sc. Tomislav Lauc dr. med. dent., spec. ortodont Osobne web stranice

Želimo našim pacijentima omogućiti najbolju stomatologiju, jednaku onoj kakvu bi dobili u najboljim europskim dentalnim klinikama. Zbog toga u našu praksu sustavno uvodimo potvrđeno najbolje načine liječenja i primjenjujemo najsuvremenije tehnologije. Naši pacijenti moraju biti uvijek sretni i zadovoljni jer su došli k nama jer žele najbolje.

Područje rada

Ortodoncija, implantologija, liječenje bolnih stanja čeljusti, bioregenerativna kirurgija, 3D dijagnostika, estetska rehabilitacija.

Naš je pristup tzv. boutique stomatologija s individualnim pristupom svakom pacijentu. Stomatološki tretmani se planiraju prema protokolima vodećih europskih i svjetskih stručnih društava, a svaka se faza više puta provjerava, kao kod satova iz švicarskih manufaktura.

Zbog toga nam povjerenje poklanjaju oni koji traže kvalitetu. Ne postavljamo slike brojnih vodećih i poznatih umjetnika, znanstvenika, državnika, političara, diplomata i poslovnih ljudi koji su naši pacijenti. Čuvamo njihovu kao i svačiju anonimnost i povjerenje. Povjerenje nam poklanjaju oni koji traže najviše. Roditelji za svoju djecu, odgovorni za svoje zdravlje, oni koji su konačno donijeli odluku, oni koji brinu, oni koji nisu vodili dovoljno brige o sebi i oni koji su u strahu. Mi smo ovdje za njih.

To je 45-ogodišnja obiteljska tradicija jedne od vodećih zagrebačkih i hrvatskih stomatoloških ustanova postavila pred nas.

Riječ suradnika

Kad stomatologiju živiš od srednje škole, fakulteta, specijalizacije i kad životopis do srednjeg životnog vijeka ispuniš toliko da ga za potrebe izrade web stranice poliklinike morate skraćivati i sažimati, s potpunim pravom nema dovoljno mjesta ni riječi da se opiše stručnost, kompetentnost i odgovornost ovog čovjeka. On je jedinstven primjer najviših ljudskih, moralnih, etičkih i profesionalnih liječničkih načela duboko ukorijenjenih u svakodnevno njegovo djelovanje i razmišljanje. On je primjer kada je liječništvo životni poziv, kada živite svoj posao, kada živite za pacijente i kada je težnja za pružanjem liječničke pomoći duboko ukorijenjena u postojanje. Neiscrpna snaga, rad i predanost, entuzijazam, marljivost, a istovremeno ljudskost, empatija i osjećajnost prema pacijentima pomiče ovog čovjeka uvijek barem jedan korak ispred svog vremena i istovremeno ga čini nepresušnim uzorom, potporom i vodiljom za sve nas koji smo s ponosom članovi njegovog tima.

Sažetak životopisa

2017. - Nagrada Hrvatskog liječničkog zbora, Zagreb

2015. - Harvard Clinical Leadership Certification, Boston, USA

2015. - Nagrada Ambassador of Excellence, Riga, Litva

od 2015. do danas – Član Izvršnog odbora Hrvatskog stomatološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora

od 2015. do danas - Docent na Postdiplomskom studiju dentalne implantologije, Stomatološki fakultet u Zagrebu

od 2014. do danas - Član Central Council and Specialisation Board of European Academy of Dento- Maxillo- Facial Radiology

od 2014. do danas - Docent na Sveučilištu u Zagrebu, Osijeku i gostujući profesor na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu

od 2013. do danas - Stalni sudski vještak za stomatologiju

od 2010. do danas - Predsjednik Hrvatskog društva ortodonata Hrvatskog liječničkog zbora

2009. - Nagrada ortodoncije Incognito 1st prize, Firenca, Italija

2006. - Specijalist ortodoncije

2003. - Nagrada Dahlberg, Phoenix, USA

2003. - Doktor znanosti

2000.-2001. - Studijski boravak na Sveučilištu u Beču

2000. - Magistar znanosti

1998.-2000. - Studijski boravak na Sveučilištu u Beču

1997. - Doktor stomatologije

doc.dr.sc. Tomislav Lauc je član ovih društava

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više