Naručite se
Ravnatelj Stomatološke poliklinike Apolonija doc.dr.sc. Tomislav Lauc dr. med. dent., spec. ortodont Osobne web stranice

Želimo našim pacijentima omogućiti najbolju stomatologiju, jednaku onoj kakvu bi dobili u najboljim europskim dentalnim klinikama. Zbog toga u našu praksu sustavno uvodimo potvrđeno najbolje načine liječenja i primjenjujemo najsuvremenije tehnologije. Naši pacijenti moraju biti uvijek sretni i zadovoljni jer su došli k nama jer žele najbolje.

Područje rada

Ortodoncija, implantologija, liječenje bolnih stanja čeljusti, bioregenerativna kirurgija, 3D dijagnostika, estetska rehabilitacija.

Naš je pristup tzv. boutique stomatologija s individualnim pristupom svakom pacijentu. Stomatološki tretmani se planiraju prema protokolima vodećih europskih i svjetskih stručnih društava, a svaka se faza više puta provjerava, kao kod satova iz švicarskih manufaktura.

Zbog toga nam povjerenje poklanjaju oni koji traže kvalitetu. Ne postavljamo slike brojnih vodećih i poznatih umjetnika, znanstvenika, državnika, političara, diplomata i poslovnih ljudi koji su naši pacijenti. Čuvamo njihovu kao i svačiju anonimnost i povjerenje. Povjerenje nam poklanjaju oni koji traže najviše. Roditelji za svoju djecu, odgovorni za svoje zdravlje, oni koji su konačno donijeli odluku, oni koji brinu, oni koji nisu vodili dovoljno brige o sebi i oni koji su u strahu. Mi smo ovdje za njih.

To je 45-ogodišnja obiteljska tradicija jedne od vodećih zagrebačkih i hrvatskih stomatoloških ustanova postavila pred nas.

Riječ suradnika

Kad stomatologiju živiš od srednje škole, fakulteta, specijalizacije i kad životopis do srednjeg životnog vijeka ispuniš toliko da ga za potrebe izrade web stranice poliklinike morate skraćivati i sažimati, s potpunim pravom nema dovoljno mjesta ni riječi da se opiše stručnost, kompetentnost i odgovornost ovog čovjeka. On je jedinstven primjer najviših ljudskih, moralnih, etičkih i profesionalnih liječničkih načela duboko ukorijenjenih u svakodnevno njegovo djelovanje i razmišljanje. On je primjer kada je liječništvo životni poziv, kada živite svoj posao, kada živite za pacijente i kada je težnja za pružanjem liječničke pomoći duboko ukorijenjena u postojanje. Neiscrpna snaga, rad i predanost, entuzijazam, marljivost, a istovremeno ljudskost, empatija i osjećajnost prema pacijentima pomiče ovog čovjeka uvijek barem jedan korak ispred svog vremena i istovremeno ga čini nepresušnim uzorom, potporom i vodiljom za sve nas koji smo s ponosom članovi njegovog tima.

Sažetak životopisa

2017. - Nagrada Hrvatskog liječničkog zbora, Zagreb

2015. - Harvard Clinical Leadership Certification, Boston, USA

2015. - Nagrada Ambassador of Excellence, Riga, Litva

od 2015. do danas – Član Izvršnog odbora Hrvatskog stomatološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora

od 2015. do danas - Docent na Postdiplomskom studiju dentalne implantologije, Stomatološki fakultet u Zagrebu

od 2014. do danas - Član Central Council and Specialisation Board of European Academy of Dento- Maxillo- Facial Radiology

od 2014. do danas - Docent na Sveučilištu u Zagrebu, Osijeku i gostujući profesor na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu

od 2013. do danas - Stalni sudski vještak za stomatologiju

od 2010. do danas - Predsjednik Hrvatskog društva ortodonata Hrvatskog liječničkog zbora

2009. - Nagrada ortodoncije Incognito 1st prize, Firenca, Italija

2006. - Specijalist ortodoncije

2003. - Nagrada Dahlberg, Phoenix, USA

2003. - Doktor znanosti

2000.-2001. - Studijski boravak na Sveučilištu u Beču

2000. - Magistar znanosti

1998.-2000. - Studijski boravak na Sveučilištu u Beču

1997. - Doktor stomatologije

Usluge za naše pacijente

Naručite se

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Uz 5% popusta na gotovinsko plaćanje izaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se