fbpx
Naručite se
Voditelj tehnološkog razvoja Poliklinike Elvir Šaškin ...

Elvir Šaškin, voditelj tehnološkog razvoja Poliklinike

Završio eletrotehničku i poslovnu školu u Zagrebu. Do sada ima preko 15 godina iskustva u informatičkom i dentalnom sektoru.

Od 2001.g. neizostavni je dio Stomatološke poliklinike Apolonija i kroz sve ove godine koordinira i upravlja njezinim tehnološkim razvojem na koji smo iznimno ponosni. Od onda do danas Stomatološka poliklinika Apolonija uporno prati i u svoj sustav uvodi sve najbolje tehnološke inovacije pazeći pri tome da, kao i u medicini, one budu dokazano učinkovite.

Uvijek vedar i nasmijan iznimna je pomoć oko zahtjevne tehnološke i informatičke podrške te implementacije najnovijih tehnologija koje primjenjujemo.

Njegovo područje rada su: implementacija i razvoj novih tehnologija u dentalnoj medicini, integracija visoke tehnologije i dentalnih i medicinskih procedura, nabava i razvoj najsofisticiranijih tehnoloških hardvera i softvera.

Usluge za naše pacijente

Naručite se

Pošaljite upit

Naručite se
01

Kontaktirajte nas preko kontakt obrasca, nazovite telefonom ili preko Facebook stranice. Naše ljubazno osoblje kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

02

Prvi stomatološki pregled i planiranje terapije stoji 150 kn, a specijalistički pregledi 300 kn. Ponudit ćemo Vam najbolje i najprimjerenije rješenje s procjenom troškova i trajanja terapije.

03

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Nakon liječenja, pridržavajte se uputa, a mi ćemo voditi brigu da održite zdravlje Vaših zuba.

Naručite se

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više