fbpx
Voditeljica specijalističke protetike i estetske stomatologije Mr.sc. Ivana Toljan dr. med. dent., spec. stomatološke protetike

Mr. sc. Ivana Toljan, dr.med.dent., spec. stomatol. protetike

Diplomirala 2004. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Od 2006. godine radi u Stomatološkoj poliklinici Apolonija. Specijalist je stomatološke protetike te magistar i doktorand znanosti.

Poslijediplomski znanstveni studij završava 2011. godine obranivši magistarski rad na temu „Učinkovitost različitih sustava za ispiranje korijenskih kanala“, a specijalistički rad obuhvaćao je keramičke veeners ljuskice kao trajno i izvrsno rješenje za estetiku prednjih zuba. U izradi je doktorske disertacije iz područja najnovijih biokeramičkih materijala i 3D dijagnostike. Od završetka studija sustavno se educira pohađajući mnoge kongrese i seminare u različitim granama stomatologije. Autorica je više znanstvenih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima te stručnih radova.

Odgovorna, precizna i pedantna te puna znanja i iskustva u najzahtjevnijim stomatološkim radovima, U našem timu dr. Toljan je nositeljica estetske stomatologije, protetike i najsloženijih zahvata iz restaurativne stomatologije.

Područje njezinog rada su: restaurativna i estetska stomatologija, ljuskice, protetika fiksna i mobilna, liječenje korijenskih kanala zuba (endodoncija), izbjeljivanje zuba, dermalni fileri i 3D dijagnostika.

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više