fbpx
Voditeljica parodontologije i oralne kirurgije Antonia Tarle dr. med. dent.

Antonia Ivoš, dr. med. dent.

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu 2016. godine. Nakon odrađenog staža i položenog državnog ispita 2017. godine zapošljava se u Stomatološkoj poliklinici Apolonija. Pohađa poslijediplomski studij iz područja oralne kirurgije i priprema doktorat znanosti.

Područje njezinog rada i zanimanja su oralna kirurgija i bioregenerativna parodontologija za koju je redovito educira u zemlji i inozemstvu. Nove tehnologije u tom području s izvrsnim kliničkim rezultatima efikasno uvodi i svakodnevno primjenjuje u praksi. Desna je ruka docentu Laucu u planiranju i izvedbi oralnokirurških i implantoloških zahvata.

Odgovorna, marljiva i predana, važan je i vrijedan dio našeg tima. Njezina pedantnost, nježnost u radu i empatija prema pacijentima neizostavan su dio svakog našeg oralno kirurškog zahvata.

Njezino područje rada su: restaurativna stomatologija, oralna kirurgija, dentalna implantologija bioregenerativna parodontologija, podizanje dna sinusa.

Europen Union

Europska unija.
Zajedno do fondova EU

Strukturnifondovi
Strukturnifondovi

Projekt “Prezentacijska stranica stomatološke poliklinike APOLONIJA” sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pročitaj više