fbpx

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Život ispunjen osmijehom

Estetski fiksni zubni aparatići za odrasle i djecu

50 godina s Vama u centru Zagreba

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija možete odabrati estetski fiksni zubni aparatić. 

Kako su bravice samo pomagalo s kojim ortodont pomiče zube, učinkovitost i rezultati ortodontske terapije ne ovise o vrsti bravica.

Estetski fiksni zubni aparatići sastoje se od keramičkih ili polimernihh prozirnih (gotovo nevidljivih) bravica, od ortodontskih lukova (čelična žica) koji spajaju bravice u jedan sustav te od dodatnih elemenata poput gumica, opruga, mini-implantata, i slično.

Ortodont prilikom svakog kontrolnog posjeta procjenjuje pomake koji su se dogodili i planira buduće pomake svakog pojedinačnog zuba.

Estetski fiksni aparatići ne narušavaju izgled lica ali omogućuju kontrolirane i najfinije pomake zuba.

Trajanje fiksne ortodontske terapije ovisi o kompleksnosti i izraženosti ortodontske anomalije. Većina terapija traje između godine i pol do dvije.

Siguran odabir. Profesionalan pristup. Dugoročan rezultat.

Siguran odabir specijalista ortodoncije za profesionalnu ortodontsku terapiju bez rizika za oralno zdravlje.

Stručni tim vođen izv. prof. dr. sc. Tomislavom Laucom, specijalistom ortodoncije, osigurat će Vam profesionalan pristup terapiji te vrhunski estetski dugoročan rezultat. 

U poliklinici Apolonija brinemo o svakom detalju unutar Vaše ortodontske terapije, a svaki pomak zuba isplaniran je i napravljen s preciznošću i siguran je za vaše cijelokupno oralno zdravlje

Dugoročan i postojan rezultat nakon terapije, jamstvo poliklinike Apolonija.

Stručan plan terapije tajna je lijepog osmijeha koji traje godinama nakon ortodontske terapije. U poliklinici Apolonija vašu terapiju planiraju isključivo specijalisti ortodoncije.

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

Imate pitanja u vezi estetskog fiksnog apratića?

Razgovarajmo putem Whatsapp-a:  

Vaš stručni tim specijalista ortodoncije brine o vama već od prvog kontakta

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent., spec. ortodoncije,  voditelj stručnog tima  

 
Dr.sc. Tomislav Lauc usavršavao se u područjima ortodoncije i implantologije koju predaje na Specijalističkom studiju dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, području liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. 

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ igostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva -Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Dostupni novi termini za pregled

Cijena fiksne ortodontske terapije estetskim bravicama u poliklinici Apolonija kreće se od 7.880 kn do 19.300 kn za obije čeljusti. Cijena ovisi o trajanju ortodontske terapije.  

Rezervirajte svoj pregled s našim specijalistima već danas. 

 

Naručite se