fbpx
Search
Close this search box.

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Život ispunjen osmijehom

Fiksni zubni aparatići za odrasle i djecu

50 godina s Vama u centru Zagreba

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija možete birati između različitih vrsta bravica, slijedeći preporuke naših specijalista ortodoncije, ali i vlastite želje.

Kako su bravice samo pomagalo s kojim ortodont pomiče zube, učinkovitost i rezultati ortodontske terapije ne ovise o vrsti bravica.

Fiksni zubni aparatići sastoje se od bravica, od ortodontskih lukova (čelična žica) koji spajaju bravice u jedan sustav te od dodatnih elemenata poput gumica, opruga, mini-implantata, i slično.

Ortodont prilikom svakog kontrolnog posjeta procjenjuje pomake koji su se dogodili i planira buduće pomake svakog pojedinačnog zuba.

Fiksni aparatići omogućavaju kontrolirane i najfinije pomake zuba pa se smatraju glavnim terapijskom sredstvom u ortodonciji.

Trajanje fiksne ortodontske terapije ovisi o kompleksnosti i izraženosti ortodontske anomalije. Većina terapija traje između godine i pol do dvije.

Siguran odabir. Profesionalan pristup. Dugoročan rezultat.

Siguran odabir specijalista ortodoncije za profesionalnu ortodontsku terapiju bez rizika za oralno zdravlje.

Stručni tim vođen izv. prof. dr. sc. Tomislavom Laucom, specijalistom ortodoncije, osigurat će Vam profesionalan pristup terapiji te vrhunski estetski dugoročan rezultat. 

U poliklinici Apolonija brinemo o svakom detalju unutar Vaše ortodontske terapije, a svaki pomak zuba isplaniran je i napravljen s preciznošću i siguran je za vaše cijelokupno oralno zdravlje

Dugoročan i postojan rezultat nakon terapije, jamstvo poliklinike Apolonija.

Stručan plan terapije tajna je lijepog osmijeha koji traje godinama nakon ortodontske terapije. U poliklinici Apolonija vašu terapiju planiraju isključivo specijalisti ortodoncije.

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

Imate pitanja u vezi fiksne ortodontske terapije?

Razgovarajmo putem Whatsapp-a:  

Vaš stručni tim specijalista ortodoncije brine o vama već od prvog kontakta

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent., spec. ortodoncije,  voditelj stručnog tima  

 
Dr.sc. Tomislav Lauc usavršavao se u područjima ortodoncije i implantologije koju predaje na Specijalističkom studiju dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, području liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. 

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ igostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva -Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Dostupni novi termini za pregled

Cijena fiksne ortodontske terapije metalnim bravicama u poliklinici Apolonija kreće se od 7.880 kn do 19.300 kn za obije čeljusti. Cijena ovisi o trajanju ortodontske terapije.  

Rezervirajte svoj pregled s našim specijalistima već danas. 

 

Naručite se