fbpx

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Život ispunjen osmijehom

Invisalign® u stomatološkoj poliklinici Apolonija

U kratkom roku poravnajte zube bez upotrebe vidljivih ortodontskih aparatića

INVISALIGN® 
Vaša nova doza sampouzdanja u tridesetima

Invisalign® je ortodontski aparatić kojeg gotovo nitko neće primijetiti, ali vaš će osmijeh iz tjedna u tjedan primjetno blistati.

Invisalign®  aparatić podrazumijeva korištenje personaliziranih udlaga koje su izrađene od gotovo nevidljive veoma tanke analergenske plastike. Na temelju strateških pokreta zuba koje unaprijed planira izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc i njegov stručni tim, udlage koje svakodnevno nosite na zubima postupno će pomicati vaše zube i stvoriti novi lijep osmijeh primijetan već nakon samo nekoliko mjeseci.

Terapija zubnim aparatićem Invisalign®  traje prosječno kraće nego terapija fiksnim aparatićem. Trajanje terapije je predvidivo i ovisi o broju udlaga u vašem Invisalign®  setu. Svaka udlaga čini određen, unaprijed isplaniran pomak zuba, a zadnja udlaga u nizu predstavlja i završetak terapije. 

Siguran odabir. Profesionalan pristup. Dugoročan rezultat.

Siguran odabir specijalista ortodoncije za profesionalnu Invisalign®  ortodontsku terapiju bez rizika za oralno zdravlje.

Stručni tim vođen dr.sc. Tomislavom Laucom, specijalistom ortodoncije, osigurat će Vam profesionalan pristup terapiji te vrhunski estetski dugoročan rezultat. 

U poliklinici Apolonija brinemo o svakom detalju unutar Vaše ortodontske terapije, a svaki pomak zuba isplaniran je i napravljen s preciznošću i siguran je za vaše cijelokupno oralno zdravlje.

Dugoročan i postojan rezultat nakon terapije, jamstvo poliklinike Apolonija.

Stručan plan terapije tajna je lijepog osmijeha koji traje godinama nakon ortodontske terapije. U poliklinici Apolonija vašu terapiju planiraju isključivo specijalisti ortodoncije.

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

Imate pitanja u vezi Invisalign® terapije?

Razgovarajmo putem Whatsapp-a:  

Vaš stručni tim specijalista ortodoncije brine o vama već od prvog kontakta

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent., spec. ortodoncije,  voditelj stručnog tima  

 
Dr.sc. Tomislav Lauc usavršavao se u područjima ortodoncije i implantologije koju predaje na Specijalističkom studiju dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, području liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. 

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ igostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva -Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Cijena Invisalign® terapije u poliklinici Apolonija kreće se od 5.250 kn do 27.175 kn, a ovisi o kompleksnosti terapije i broju ortodontskih udlaga.

Dostupni novi termini za pregled

Naručite se