fbpx
Search
Close this search box.

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA APOLONIJA

Zagreb centar, Varšavska 10

Zubni aparatići za odrasle i djecu

50 godina s Vama u centru Zagreba

U Stomatološkoj poliklinici Apolonija možete birati između različitih vrsta bravica, slijedeći preporuke naših specijalista ortodoncije, ali i vlastite želje.

Kako su bravice samo pomagalo s kojim ortodont pomiče zube, učinkovitost i rezultati ortodontske terapije ne ovise o vrsti bravica.

Dugoročan i postojan rezultat nakon ortodontske terapije, jamstvo poliklinike Apolonija.

Stručan plan terapije tajna je lijepog osmijeha koji traje godinama nakon ortodontske terapije. U poliklinici Apolonija vašu terapiju planiraju isključivo specijalisti ortodoncije.

Fiksni zubni aparatići sastoje se od bravica, od ortodontskih lukova (čelična žica) koji spajaju bravice u jedan sustav te od dodatnih elemenata poput gumica, opruga, mini-implantata, i slično.

Ortodont prilikom svakog kontrolnog posjeta procjenjuje pomake koji su se dogodili i planira buduće pomake svakog pojedinačnog zuba.

Fiksni aparatići omogućavaju kontrolirane i najfinije pomake zuba pa se smatraju glavnim terapijskom sredstvom u ortodonciji.

Saznajte više o cijeni i trajanju terapije fiksnim zubnim aparatićem ->ovdje 

Estetski fiksni zubni aparatići sastoje se od keramičkih ili polimernihh prozirnih (gotovo nevidljivih) bravica, od ortodontskih lukova (čelična žica) koji spajaju bravice u jedan sustav te od dodatnih elemenata poput gumica, opruga, mini-implantata, i slično.

Ortodont prilikom svakog kontrolnog posjeta procjenjuje pomake koji su se dogodili i planira buduće pomake svakog pojedinačnog zuba.

Estetski fiksni aparatići ne narušavaju izgled lica ali omogućuju kontrolirane i najfinije pomake zuba.

Saznajte više o cijeni i trajanju terapije estetskim fiksnim zubnim aparatićem ->ovdje 

Invisalign®  aparatić podrazumijeva korištenje personaliziranih udlaga koje su izrađene od gotovo nevidljive veoma tanke analergenske plastike. Na temelju strateških pokreta zuba koje unaprijed planira izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc i njegov stručni tim, udlage koje svakodnevno nosite na zubima postupno će pomicati vaše zube i stvoriti novi lijep osmijeh primijetan već nakon samo nekoliko mjeseci.

Saznajte više o cijeni i trajnu terapije Invisalign prozirnim zubnim aparatićem >ovdje 

Brojimo 3 generacije vjernih i oduševljenih pacijenata

Povjerenje preneseno generacijama vrijednost je koju njegujemo u našoj poliklinici. Diskretan i osobni pristup te kvalitetan i dugoročan rezulat koji traje godinama razlozi su dugogodišnjeg povjerenja naših pacijenata.  

     Ocijenili pacijenti s 5 zvjezdica

Imate pitanja u vezi ortodontske terapije?

Razgovarajmo putem Whatsapp-a:  

Vaš stručni tim specijalista ortodoncije brine o vama već od prvog kontakta

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Lauc, dr. med. dent., spec. ortodoncije, Voditelj stručnog tima  

 
Izv. prof. Dr. sc. Tomislav Lauc usavršavao se u područjima ortodoncije i implantologije koju predaje na Specijalističkom studiju dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, području liječenja poremećaja čeljusnog zgloba, bioregenerativne kirurgije, 3D dijagnostike i estetske rehabilitacije. 

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata HLZ igostujući je član najrenomiranijeg ortodontskog društva -Američkog društva ortodonata (American Association of Orthodontists). Nagrađen je s više znanstvenih nagrada uključujući i prestižnu međunaradnu nagradu Ambasador of Excellence i američku nagradu Dahlberg Award. Stalni je sudski vještak za područje stomatologije.  

Dr.sc. Ivana Rupić, dr.med.dent.

Dr. sc. Ivana Rupić, dr. med. dent., spec. ortodoncije

 

Dr. sc. Ivana Rupić diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom upotrebe lasera u stomatologiji, a zahvaljujući stručnoj izvrsnosti i marljivosti, nagrađena je i Rektorovom nagradom. Timu Stomatološke poliklinike Apolonija se pridružila 2013. godine. U siječnju 2021. obranila je doktorsku disertaciju iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču i Splitu i stekla zvanje doktora znanosti. Njezina znanstvena djelatnost izazvala je pažnju respektabilnih svjetskih medija poput Times i The Sun. Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima.

 

Dostupni novi termini za pregled

Jedinstven i ugodan ambijent uz vrhunsku uslugu u centru Zagreba

Zagreb centar, Varšavska 10

01/4883-800

Naručite se